Nöjda Kunder

För oss är det viktigaste att vi kan erbjuda våra kunder den absolut bästa servicen som möjligt. Därför får du nedan kommentarer från några av våra tusentals nöjda kunder som genom åren har valt att handla dörrar hos Dörrspecialisten!

Grand Shoes

“Dörrspecialisten hjälpte oss att byta vår gamla ytterdörr till en nyare och fräshare. Jag tycker att den hjälp jag fick av deras designers var hur bra som helst och jag skulle verkligen vilja rekommendera detta ställe till andra!”

Greger Andersson

“Bytte dörr då den gamla var allt för sliten och jag passade på att köpa med mej en så kallad säkerhetsdörr. Denna ska alltså hålla för allt möjligt som skulle kunna vara vasst och som mer än gärna tar sig igenom dörren på någon oskyldig medborgares hem. Jag har ännu inte riktigt hunnit utvärdera exakt hur bra och effektiv denna dörr är men jag antar att de lär fungera då jag faktiskt har hört talas om misslyckade inbrottsförsök på dessa dörrar sedan tidigare!”

Tyra Vårsol

“Jag köpte mina nya altandörrar hos Dörrspecialisten för inte så länge sedan, detta var absolut bland det bästa jag gjort i heminredningsväg, då jag upplever att det mervärde de kunde erbjuda mej både genom proffsig hjälp och montering är oslagbart!”

Betway

“Vi beställde de nya innerdörrarna till kontoret från dörrspecialisten. Vi fick hjälp av deras designers att plocka fram i stort sett en helt ny inriktning på inredningen för kontoret. Detta var dessutom helt kostnadsfritt, och det betalar man ju annars en hel del pengar för, även om det är vi själva som inreder kontoret så har de dörrar de rekommenderade verkligen satt en ny prägel på kontoret!”

Emmanuel Hussein

“Dörrspecialisten kunde hjälpa mej att hitta perfekta dörrar till min inredning och det känns verkligen som att de kunde hjälpa mej att hitta rätt. Detta är verkligen ett företag som jag kommer besöka fler gånger då det verkligen känns generöst att både få hjälp med att hitta rätt dörrar och sedan också montera dessa!”