Våra produkter

Dörrspecialisten har ett hundratal olika dörrar att välja bland inom de olika typerna av kategorier av dörrar. Vi tycker att det ska vara lätt att hitta rätt och därför erbjuder vi både en del av vårt sortiment här på hemsidan, men för att få del av det totala produktutbudet så rekommenderar vi dig att besöka oss på Kungsgatan i Stockholm för att på bästa sätt kunna både se hur dörrarna ser ut på riktigt samt få tillfälle att testa olika dörrar i olika miljöer.

 

Ytterdörrar (Undersida)

Din nya ytterdörr ska på bästa sätt ge både dig och dina besökare ett så starkt välkomnande som möjligt då det blir porten in i ditt hem. Den ska både vara estetiskt tilltalande såväl som slitstark och av hög kvalité.

För att du ska kunna hitta en dörr som passar just ditt hem perfekt så har vi många olika modeller i olika material som passar olika smaker. Om du liksom de flesta dörrshoppare har svårt att veta exakt vilken typ av dörr som bör passa ditt hem så bra som möjligt, så erbjuder vi att testa olika modeller till olika typer av fasader för att du ska få en så bra känsla för den nya dörren som möjligt.

 

Innerdörrar (Undersida)

Funderar du på att skaffa en ny typ av dörr till ditt hem, genom vilken du bättre kan ge nya nyanser och känsla för just ditt hem? Det är nämligen den största anledningen till att många av våra kunder vill köpa nya innerdörrar och vi har många olika typer av dörrar att välja bland. Vi har många olika typer av serier av innerdörrar för att du ska kunna matcha in de nya dörrarna så bra som möjligt i ditt nya hem.

Dessa består tillexempel av ljusa luftiga dörrar, mer rustika klassiska dörrar eller varför inte en mera modern typ av dörr med snygga detaljer? Utbudet är stort så du är väldigt välkommen in att titta vidare om du hittar någonting som verkar spännande, eller om du helt enkelt vill få tillfälle att kolla in vårat totala utbud!

 

Säkerhetsdörrar (Undersida)

En vanlig missuppfattning är att en säkerhetsdörr ser ut som någonting som hör hemma på ett fängelse. Detta är inte nödvändigtvis sant, även om dörrarna de facto skulle kunna installeras på fängelser då de uppfyller även dessa säkerhetskrav. De moderna säkerhetsdörrarna är både framtagna för att vara totalt inbrottssäkra under 20 minuters bearbetning med verktyg som skruvmejsel, kofot och såg. En dörr som kan stå emot detta behöver alltså inte vara ful och klumpig. Ytterligare en vanlig uppfattning om säkerhetsdörrar är att de måste vara av stål för att stå emot inbrottsförsök på ett effektivt sätt. Det finns ett brett urval av dörrar hos Dörrspecialisten som samtliga är både av trä samt lyckas stå emot de säkerhetskrav som ställs på en av dagens moderna säkerhetsdörrar.